miercuri, 28 decembrie 2016

IE-Manifestări științifice, de popularizare și comerciale


Conferința anuală de semiconductoare ediția a 3-a, Timișul de Sus, 9-11 octombrie 1980 organizată de CCSITS (ICCE). Principalele teme ale conferinței: analiză și modelare, circuite integrate, dispozitive discrete, tehnologii și metode de caracterizare, testare și aplicații.

Târgul de mostre din Hanovra 1974
Târgul de mostre din Hanovra, Electro-technik, din anul 1974 organizat de Deutsche Messe-und Austellungs-AG Hannover-Messegelande, era organizat pe următoarele domenii:
- tehnica energiei electrice
- lămpi, corpuri de iluminat, tehnica instalațiilor
- electronică distractivă
- tehnica telecomunicațiilor
- subansambluri electronice
- tehnica electrică și electronică a măsurării și automatizării
- tehnica lucrărilor de birou și a informațiilor
Târgul dura 9 zile și era considerat centrul mondial al electrotehnicii, dar cu importanță și asupra domeniilor conexe precum tehnica lucrărilor de birou și a informațiilor, tehnica automatizării și a acționărilor.

Mesucora 76 Paris
Mesucora 76 a fost cea de-a 6-a expoziție internațională organizată la Paris în perioada 10-17 iunie 1976, prezentând „551 de grupe de instrumente de măsură, analiză, control, reglare și automatizare” într-o „confruntare unică între 900 dintre cei mai cunoscuți producători din 23 de țări, participă 400 firme franceze și 500 firme din străinătate din sectoarele acustică, automatică, cronometrie, electronică, electrotehnică, reglare de flux, calcul electronic, magnetic, nuclear, optică, pneumatică, termică.
 
Fourth International Automation Exposition and Congress New York – June 9 to 13, 1958
Automation, instrumentation or automatic control components, devices or systems

Târgul Industrial de Mostre German Hanovra 24 aprilie – 3 mai 1960

Mesucora 1961
Expoziție internațională pentru tehnica măsurătorilor și reglării, control și automatizare. Cu prilejul acestei expoziții se prezentau aparate și metode de control, măsuri, reglare și automatizare, atrăgând atenția asupra specializării producției și automatizării, considerate „discipline științifice noi” care „au făcut posibilă fabricarea produselor de calitate înaltă și în același timp să se reducă prețul de cost”.

Interkama 1960 Dusseldorf
Congresul Internațional cu Expoziția pentru Tehnica Măsurătorilor și Automatizare

Hannover Messe 1963
20 de pavilioane specializate, mare târg de mostre, cu 4400 expozanți germani și 1100 străini