sâmbătă, 29 august 2015

Program de comercializare a mărfurilor din planul de export – Ministerul Industriei Alimentare - 1986

Produsul-milioane de dolari
- carne de bovine, porcine, ovine și caprine, tăiate în abatoare – 134
- carne pasăre, tăiată în abatoare – 17,1
- conserve din șuncă – 69,6
- conserve din carne (exclusiv șuncă) -  8,1
- brânzeturi – 9,1
- uleiuri comestibile – 24,6
- zahăr – 30
- pastă de roșii – 26
- vin pentru consum – 17,2
- legume de câmp – 10,3
- unt – 10,8
- legume conservate prin sterilizare, pasteorizare – 11,8
- legume de seră – 25
- fructe – 9,6
- carne de ovine și caprine, în viu – 42
- grăsimi de porcine, netopite – 5,4
- salam tip Sibiu – 5,5
- fructe conservate prin sterilizare, pasteorizare – 6,4
- struguri – 2,8
- ouă 2,1
- carne de bovine, în viu 8,5
- legume de deshidratate – 9,6
- miere de albine – 2,6
- plante medicinale și aromatice – 2,8
- bovine adulte, reformă pentru export – 3,0
- tutun fermentat – 1,6
- alte produse – 92,2.

Sursa: SANIC, Fond CC al PCR – Secția Economică, dosar 15 vol. II/1986, f. 146, 146v.
[document inedit].
Citează și respectă și sursa http://industrializarearomaniei.blogspot.ro/